In deze cursus leer je hoe je op een leuke en ontspannen manier jouw hond bij je kan laten komen als je hem roept.

Wat:

KynoKom bestaat uit 5 praktijklessen die op verchillende locaties plaats zullen vinden. 

Deze cursus is 1 keer per week, dus in 5 weken heb je je KynoKom certificaat op zak!

Op speelse wijze zal jullie onderlinge band versterken en het hierkomen verbeterd worden. De hond  zal weer graag (en snel) bij je willen komen en zo worden de wandelingen weer een stuk gezelliger en veiliger, wie wil dat nou niet?!

In deze cursus krijg je verschillende handvaten aangereikt om het hierkomen beter en sneller te laten verlopen. Jullie krijgen inzicht waarom hij niet wil komen en je leert hoe je dit om kan buigen naar wel willen komen.

Wanneer:

De KynoKom lessen worden op verschillende dagen gegeven, de lessen duren 3 kwartier.

Waar: 

De praktijklessen zijn rondom Emmeloord op verschillende plekken (bos, industrieterrein etc.), want juist daar vinden de honden het vaak lastig om te komen wanneer ze geroepen worden. Zo kunnen we direct in de praktijk alle oefeningen gebruiken!

Extra info:

Omdat we los van de lijn (gaan) werken, kunnen aan deze cursus alleen sociaalvaardige honden mee doen. Is dit niet het geval, dan kunnen er individuele lessen geboekt worden zodat ook jullie deze leuke cursus kunnen volgen.

Als je nog niet getraind hebt bij KynoService Dé Hondenschool, neem dan eerst contact met ons op voordat je je inschrijft voor deze cursus.

Kosten:

€135

Inschrijven: ga naar onze cursusagenda