In deze cursus gaan we weer een stapje verder dan de KynoStart. De oefeningen worden moeilijker en uitdagender en ook nu komen er nieuwe oefeningen bij. De samenwerking, het plezier en jullie onderlinge band staan nog steeds op nummer 1!

 

Wat:

KynoLevel 1 bestaat uit 7 praktijklessen en 1 theorieles.
Deze cursus is 1 keer per week, je hebt in 7 weken je KynoLevel 1 certificaat op zak!

We hebben ervoor gekozen om bij de KynoLevel-lessen 1 theorieles te geven. Deze theorieles zal in de vorm van een ingesproken powerpoint met jullie gedeeld worden. We gaan het vooral hebben over de voor- en nadelen van castreren/steriliseren. Dit is een erg interessante theorieles, want zomaar je hond "laten helpen" is niet altijd het juiste om te doen. 

De honden zijn nu bijna allemaal op een leeftijd dat de hormonen door het lijf gieren en alles wat ze geleerd hebben in de voorgaande cursussen lijken ze soms ineens te zijn vergeten. Hoe fijn is het dan als je even kunt overleggen met elkaar en vragen kunt stellen over hoe je bepaald gedrag moet bijsturen. 
Tijdens de praktijklessen gaan we steeds meer los van de lijn werken want je wilt immers dat je hond voor jou kiest en niet voor de andere aanwezige prikkels.

De trainen in kleine groepjes van max 6 honden.

 

Tijdens de praktijklessen zullen we o.a. aandacht geven aan:

  • Samenwerking
  • Hierkomen (met uitdaging)
  • Zit & af (en wacht en blijf met afleiding)
  • Wissel (het lopen aan de andere kant)
  • Naast
  • Af op afstand
  • en nog veel meer leuke dingen

 

Wanneer:

De KynoLevel1 lessen worden op verschillende tijdstippen en op verschillende dagen gegeven, je hebt 1 keer per week les en de lessen duren 3 kwartier. 

In de cursusagenda kan je zien wanneer er weer een groep zal starten

Extra info: 

Dit is de cursus direct na de KynoStart maar mocht je op een andere hondenschool een cursus hebben gevolgd en denk je dat jullie het niveau hebben om in deze KynoLevel 1 cursus in te stromen, dan is dat eventueel een mogelijkheid. Neem dan wel even contact met ons op voordat je je inschrijft zodat we het e.e.a. kunnen bespreken. 

 

Kosten:

€145,-

 

Inschrijven: ga naar onze cursusagenda