Screenshot_2023-04-20_at_16.22.31.jpgWil jij een ontspannen en blije hond? Dan is de cursus ontspanningsmassage wat voor jullie! Een blije hond is een hond die fysiek en mentaal in balans is. Een ontspanningsmassage kan hier zeker aan bijdragen.

Wat:

Deze cursus bestaat uit 4 praktijklessen en wordt 1x per week gegeven.

We trainen met max 4 baas-hond combinaties en de lessen duren maximaal 45 minuten.

In deze cursus leer je stapsgewijs hoe je je hond een ontspanningsmassage kunt geven, wie wil dat nou niet?! Jullie honden in ieder geval wel!

Met een ontspanningsmassage breng je verschillende lichaamssystemen in werking en leert je hond zich meer bewust te worden van zijn lichaam. Jullie band wordt (nog) sterker en je leert je hond nóg beter kennen.

De honden leren op een rustige manier aangeraakt te worden en te ontspannen, de ene hond zal hiervoor iets meer tijd nodig hebben dan de andere maar daar wordt rekening mee gehouden. Jullie gaan nauw samenwerken en je leert de verschillende communicatiesignalen van de hond te herkennen.

Tijdens de praktijklessen zullen we o.a. aandacht geven aan:

-       Massage technieken

-       Bewust aanraken

-       Communicatiesignalen van de hond

-       Samenwerking met je hond

Wanneer:

De cursus wordt nu vooral nog op de vrijdagavond gegeven

Extra info:

Deze cursus is alleen geschikt voor de gezonde hond (geen lichamelijke klachten) en de hond mag niet ouder zijn dan 8 jaar.

Mocht je twijfelen of deze cursus iets voor jullie is, neem dan gerust contact met mij op.

 

Kosten:

€99

Inschrijven: 

Klik hier om je in te schrijven