Screenshot_2022-09-12_at_08.38.53.jpgIk ben Fenna van Munsteren

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden. De eerste hond in mijn leven heb ik niet heel goed gekend want die overleed toen ik nog jong was. De hond die daarop volgde is de hond waarmee ik ben opgegroeid en waarvan ik 14 jaar lang heb mogen genieten. Door haar ben ik dol geworden op honden en ging ik graag mee naar de dierenarts. Als klein meisje wou ik dan ook dierenarts worden. Uiteindelijk heb ik iets heel anders gekozen en heb de opleiding Sportkunde gedaan.

Onbewust heeft het werken met dieren me blijkbaar toch niet losgelaten, want toen er een pup in huis kwam en de opvoeding zoals bij elke pup een uitdaging was besefte ik hoe mooi de samenwerking tussen mens en hond eigenlijk is. Mede hierdoor ben ik de opleiding Kynologisch instructeur gaan volgen aan de Martin Gaus Academie. Tijdens de opleiding tot instructeur ben ik als stagiaire bij Marloes terecht gekomen en nu mag ik als instructeur bij haar aan de slag!

Als instructeur wil ik andere mensen laten ervaren hoe waardevol de samenwerking tussen mens en hond kan zijn. Daarnaast ga ik mij verdiepen in verschillende hondensporten. Sport wordt vaak ingezet als middel om mensen met elkaar te verbinden, hoe mooi is het dan als we ook mens en hond met elkaar kunnen verbinden doormiddel van sport? Daar ga ik voor!