Bij KynoService Dé Hondenschool vinden wij het belangrijk dat er met respect naar hond en mens getraind wordt. Dit betekent dat we zowel jou als jouw hond in zijn waarde laten en dat we zoeken naar de juiste manier om jullie als team te begeleiden. Wij trainen positief en via deze weg leren we de honden wat we van ze willen en welke grenzen er zijn. We bouwen aan een goede relatie tussen jou en jouw hond en we geven je inzicht in hondentaal en -gedrag. Hierdoor zal je sneller weten wat jouw hond nodig heeft in het dagelijkse leven en wat hij je wil vertellen.

We geven de praktijkgerichte trainingen met behulp van de clickermethode, een fantastische manier van trainen die gebaseerd is op een beloningssysteem. Het is echter niet verplicht om met de clicker te werken, ook zonder clicker ben je absoluut welkom. 

Je krijgt les van gediplomeerde kynologisch instructeurs en gedragstherapeuten die zich regelmatig bijscholen om de nieuwste inzichten met jullie te kunnen delen. De groepen bestaan uit maximaal 6 cursisten, hierdoor kunnen we voor iedereen maatwerk leveren!

We trainen in een binnenhal waardoor we geen last hebben van de weersomstandigheden, we kunnen dus het hele jaar door blijven trainen! Gelukkig hebben we bij de hondenschool ook een buitengedeelte waar we onze trainingen kunnen geven. Elke les kan zomaar een buitenles zijn, houd met het kiezen van je kleding hier ook rekening mee. 

Bij KynoService Dé Hondenschool is iedere hond en elk ras welkom,; van pup tot ouwtje, van verlegen tot stoer. Mocht je toch twijfelen over het gedrag van jouw hond, neem dan gerust contact met ons op.