Screenshot_2021-07-12_at_22.21.44.jpg

Speciaal voor de Kanjers uit het buitenland (die de wereld nog wat spannend vinden), bieden wij deze trajecten aan. Kennis maken met de wereld op je eigen tempo, dát is wat deze honden nodig hebben.

Met de allerbeste bedoelingen haal je je lieve vriend naar Nederland toe en je hebt grootse plannen voor jullie samen. Echter wil het nog wel eens voorkomen dat je al snel deze toekomstplannen moet bijsturen omdat jouw hond het Nederlandse leven behoorlijk spannend vindt. Je loopt tegen verschillende problemen aan: Angst(agressie) voor mensen (mannen vooral),  angst voor auto’s, verlatingsangst, niet los kunnen lopen en zo zijn er nog meer situaties waarin jouw nieuwe vriend het erg moeilijk heeft. Hoe ga je daar nou het beste mee om?

In de Buitenlandse hond trajecten bieden wij antwoorden op jullie vragen en leren we hem op een positieve manier nieuwe ervaringen aan. We kijken naar wat de hond nodig heeft om zijn zelfvertrouwen en het vertrouwen in de ander sterker te maken.

Wat:

Er kan gekozen worden uit: 

  • Buitenlandse hond Privé-traject 4 lessen
  • Buitenlandse hond Privé-traject 6 lessen 

De Buitenlandse hond trajecten bestaan uit 4 of 6 lessen van 3 kwartier waarbij de eerste les altijd bij jullie thuis is. Tijdens de eerste les bespreken we vervolgens wat handig is voor de invulling van de andere lessen. Dit kan telkens thuis zijn, maar er is ook de mogelijkheid om naar buiten te gaan en verschillende plekken op te zoeken. Het is maar net waar jullie hond aan toe is. Echt maatwerk dus! 

Ik vind het belangrijk en mijn taak om jullie zoveel mogelijk te leren over het gedrag van jullie hond, over zijn lichaamstaal en zijn behoeftes. Tijdens de lessen is er veel ruimte voor vragen en kijk ik naar het individu en pas ik daar de lessen op aan. 

 

Wanneer:

De Privé-trajecten kunnen flexibel ingepland worden, we leggen onze agenda's naast elkaar om tot een passende dag/tijdstip te komen. Deze dag of het tijdstip kan per afspraak gewijzigd worden, ook hierin ben ik flexibel. 

Voor de frequentie geldt hetzelfde, dit kan aan jouw eigen wensen aangepast worden. Ook als je meerdere keren per week, of juist om de week of eens per 3 weken wilt trainen. Jullie hebben de regie in eigen handen. 

 

Kosten:

  • Buitenlandse hond Privé-traject 4 lessen € 240
  • Buitenlandse hond Privé-traject 6 lessen € 345 

inclusief 2 prachtige magazine's (digitaal) speciaal over de buitenlandse hond

Prijzen zijn exclusief uitloop tijd, parkeer- en reiskosten. Woon je in Emmeloord dan zijn de reiskosten bij de prijs inbegrepen, woon je buiten Emmeloord dan betaal je € 0,35 per gereden km. Woon je in Emmeloord maar spreken we buiten Emmeloord af dan betaal je € 0,35 per gereden km. 

Bij de eerste les kan per pin het volledige traject-bedrag betaald worden en als er reiskosten gerekend worden, dan kan dit per les betaald worden. 

 

Aanmelden en/of vragen: 

Stuur mij voor aanmelding/vragen een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.